به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی سرپرست معاونت گردشگری این اداره کل در مراسم پایان دوره گفت: هتل بین المللی قصر با مجوز مرکز آموزش که از این اداره کل دریافت کرده تاکنون این دومین دوره آشپزی عمومی است که طی یکسال گذشته برگزار کرده است.
یوسف بیدخوری ادامه داد: توسعه کیفیت اقامت و پذیرایی با توجه به ظرفیت های گردشگری مشهد و استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در این هتل نیز در مسیر کیفی سازی خدمات این مرکز آموزش را راه اندازی و دوره های آشپزی برگزار می کند.
وی با اشاره به تنوع فرهنگی و ملیت های متفاوت زائران ، توع غدایی را در هتل ها یک ضرورت عنوان و تصریح کرد: با توجه به ذائقه ها و شرایط جسمی مسافران باید در هتل ها غذاهای متنوع براساس نیاز و درخواست داشته باشند.
بیدخوری درباره دوره آشپزی عمومی برگزار شده در هتل بین المللی قصر اظهار کرد: این دوره از اردیبهشت ماه امسال آغاز و در قالب 60 جلسه اموزشی تاکنون ادامه بافته است.
وی با بیان این دور زیر نظر سیدجواد غفوریان مصلحتی استاد بین المللی اشپزی برگزار شده است، افزود: به 17 نفر شرکت کنندگان در این دوره گواهی نامه معتبر از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی اعطاء می شود.