پیمایش صفحه کلید
  مسدود کردن انیمیشن ها
کنتراست رنگ

بدون رنگ

روشن

معکوس
اندازه متن

افزایش سایز

کاهش سایز

متن قابل خواندن
برجسته کردن مطالب

عناوین

تصاویر
بزرگنمایی

مکان نمای سفید

مکان نمای مشکی

بزرگنمایی
Logo
اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی
استان خراسان رضوی
اخبار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی بر انتقال میراث ناملموس موثر است یکشنبه 27 بهمن 1398 ساعت 12:26
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی، نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی را بر انتقال میراث ناملموس به نسل جدید موثر قلمداد کرد و افزود: ما در استان خراسان رضوی قصد داریم با میراث ناملموس گسست ایجادشده بین نسل امروز و گذشته را از بین ببریم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ابوالفضل مکرمی‌فر درباره برگزاری هم‌زمان دو نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: برخی از تفکیک دو نمایشگاه بیشتر استقبال می‌کنند، اما وقتی این دو نمایشگاه با هم برگزار شود و فضاها به تناسب استان‌ها اختصاص پیدا کند به نظرم وضعیت بهتری حاکم خواهد بود. هرچند امسال این دو نمایشگاه با هم برگزار شد اما بخش های خصوصی استان ما از سایر بخش های استانی جدا شدند و برندها، مناطق نمونه و آژانس های مسافرتی هر کدام در یکجا جانمایی نشدند.
او افزود: به نظر من اگر سیاست‌گذاری متمرکز برای استان ها در نظر گرفته شود و حالا که دو نمایشگاه یکجا برگزار می شود، نمایشگاه به سمتی برود که مراجعه کنندگان با همه ظرفیت های استانی یکجا مواجه شوند تا رقابتی هم بین بخش خصوصی و دولتی به وجود آید که اتفاقا کمّیت و کیفیت را توامان بالا خواهد برد.
مکرمی‌فر درباره تاثیر نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی بر جذب گردشگر گفت: نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی قطعا در جذب گردشگر تاثیر دارد البته خراسان رضوی قضیه متفاوتی دارد چرا که زائر و مسافران خودش را دارد اما ما درصددیم سایر ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری استان را در نمایشگاه معرفی کنیم. همان طور که وزیر میراث فرهنگی و گردشگری بحث گردشگری تلفیقی را عنوان کرد، ما نیز می توانیم از این سیاست پیروی کنیم؛ یعنی هم زائر داشته باشیم و هم گردشگر برای جاذبه های گردشگری که این دو منافاتی با هم ندارند.
او اظهار کرد: خراسان رضوی، 4هزار اثر تاریخی و فرهنگی شناسایی شده دارد که حدود 1600 اثر به ثبت رسیده است و 500 اثر در شرف ثبت ملی است. ما 28 شهرستان داریم که همه آنها در قامت بزرگی از منظر تاریخی و فرهنگی قرار گرفته اند مثل نیشابور. پیشینه تاریخی خراسان که در قدیم به آن دروازه شرق می گفتند، ظرفیت های تاریخی و فرهنگی بسیاری را در این استان به وجود می آورد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان رضوی گفت: «در بحث آثار تاریخی، طبیعی، میراث ملموس و ناملموس، آیین ها خیلی غنی هستیم و آنچه که تاکنون به آن پرداخته شده، کافی نیست ولی با توجه به ظرفیت های موجود، گام های اساسی در این زمینه برداشته شده است؛ ما در دو سال اخیر، پرونده ثبتی 510 اثر را آماده کردیم و بیش از 200 اثر ثبت شده است. البته برخی از اقدامات ما در حوزه میراث ناملموس است چرا که قصد داریم این میراث را برای نسل های آینده به یادگار بگذاریم و در تلاشیم که گسست ایجاد شده بین نسل امروز و گذشته برقرار کنیم. علت این گسست شاید این باشد که نتوانسته ایم داده های ارزشمندمان را به خوبی به نسل جوان منتقل کنیم و نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی در این زمینه نیز موثر خواهد بود.
او استقبال از نمایشگاه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: مبادلات اقتصادی که در این نمایشگاه برای آژانس‌های مسافرتی، هتل ها و... انجام می‌شود نیز بسیار مطلوب است.
مکرمی‌فر در پایان اذعان کرد که محدودیت‌های موجود مانع برگزاری باکیفیت نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی نشده است.
 
منبع:   تعداد بازدید : 136 نوشته شده توسط: کاربر روابط عمومی علینژاد

کلمات کلیدی: 
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
گزارش تصویری
آدرس سازمان : مشهد - بلوار شهید صادقی بین صادقی 23 و 25 - اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی
تلفن تماس : 37263310 - 051 دورنگار : 37258553 - 051