پیمایش صفحه کلید
  مسدود کردن انیمیشن ها
کنتراست رنگ

بدون رنگ

روشن

معکوس
اندازه متن

افزایش سایز

کاهش سایز

متن قابل خواندن
برجسته کردن مطالب

عناوین

تصاویر
بزرگنمایی

مکان نمای سفید

مکان نمای مشکی

بزرگنمایی
Logo
اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی
استان خراسان رضوی
اخبار درنخستین جشنواره شیره انگور پزی کاشمراعلام شد: 30 رویداد گردشگری تا پایان امسال درکاشمربرگزار می شود شنبه 2 شهریور 1398 ساعت 9:44
مدیرميراث فرهنگی، گردشگری و صنايع دستی كاشمر در نخستین جشنواره شیره انگور پزی دهستان بالا ولایت بخش مرکزی کاشمر در روستای قوژد گفت: تا پایان سال جاری 30 رویداد گردشگری در این شهرستان برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، رضا یوسفی با بیان این مطلب افزود: نخستین جشنواره شیره انگور پزی با همکاری اقامت‌گاه بوم‌گردی رمضان بیگ روستای قوژد و سازمان مردم نهاد گردشگری یادآوران میراث دیار طرثیث با هدف معرفی این محصول برگزار شد.
وی عنوان کرد: شیره انگور از گذشته‌های دور با مردم منطقه پیوند داشته و در این فصل از سال با روش‌های بومی و محلی اقدام به تهیه شیره انگور می‌کردند.
او بیان کرد: چون شیره انگور به روش خاصی و با خاک مخصوصی تهیه می‌شود به همین دلیل در تلاش برای ثبت دانش بومی فرآوری شیره انگور هستیم، برگزاری سنت شیره انگور پزی همراه با آئین خاصی است.
وی اظهار کرد: شیره انگور یک شیرینی بسیار سالم و مقوی است که خاصیت درمانی دارد و از این محصول شیرینی‌های مختلف دیگری تولید می‌شود و حتی به عنوان مربا مصرف می‌گردد.
مدیرميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كاشمر افزود: با این خاصیت‌هایی که شیره انگور دارد می‌طلبید جشنواره شیره انگور پزی را برای اولین بار در شهرستان برگزار کنیم و برای سال‌های بعد نهادینه شود.
وی گفت: تلاش می‌شود شیره انگور کاشمر به عنوان محصولی ارگانیک و یک شیرینی بسیار سالم و مقوی به گردشگران معرفی شود و روش تهیه آن را به نسل جدید آموزش دهیم.
مدیرميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كاشمر اظهار کرد: با برند شد یک رویداد گردشگری نه تنها تاثیر بسیاری در جذب گردشگر دارد بلکه در کنار آن شادی و نشاط را به ارمغان می‌آورد.
وی با بیان اینکه جشنواره شیره انگورپزی یکی از رویدادهایی بوده که در اطلس رویدادهای شهرستان به استان و تهران معرفی شده است، بیان کرد: در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای همانند جوزریزان، برداشت بادام و... هستیم که همراهی جامعه محلی را می‌طلبد.
یوسفی در پایان از برگزاری 30 رویداد گردشگری تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: تلاش شده جشنواره‌های مختلف دیگری مانند جشنواره ریواس، سمنو پزان و... را نهادینه کنیم و به عنوان رویدادهای گردشگری در اطلس رویدادها قرار دهیم.
گفتنی است: این جشنواره همراه با آشنایی و آموزش نحوه تولید شیره انگور ارگانیک و فروش مستقیم و با نوای گرم فریادها و اشعار محلی همراه بود.
 
منبع:   تعداد بازدید : 214 نوشته شده توسط: کاربر روابط عمومی علینژاد

کلمات کلیدی: 
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
گزارش تصویری
آدرس سازمان : مشهد - بلوار شهید صادقی بین صادقی 23 و 25 - اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی
تلفن تماس : 37263310 - 051 دورنگار : 37258553 - 051